معرفی بهترین سایت های طراحی پوستر

پوسترها که به آنها پوستر و پلاکارد نیز می گویند، کاغذهای تقریبا بزرگی هستند که کتیبه ها، طرح ها، نقشه ها و مواردی از این دست روی آنها چاپ می شود. پوسترها برای نصب روی دیوار یا سایر سطوح عمودی در نظر گرفته شده اند. پوسترهای معمولی از نقاشی ها و کتیبه ها تشکیل شده اند، اما پوستر را می توان به طور کامل ترسیم یا به طور مستقل نوشت. پوسترها را می توان بر روی دیوارها و سایر فضاهای تبلیغاتی برای توجه یا اطلاعات قرار داد. هدف از پوسترها چند منظوره است، پوستر می تواند برای تبلیغات یا برای تولید مجدد یک اثر هنری برای مقاصد اقتصادی و فرهنگی و برای فروش ارزان باشد. پوسترها نیز به طور گسترده برای اهداف آموزشی مورد استفاده قرار می گیرند.

پوستر چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

پوستر یک کلمه انگلیسی است و به زبان فارسی اعلام می شود. واژه دیگری که تا حدودی برای این مفهوم در ایران رایج است: واژه فرانسوی: Offiche، واژه آلمانی: Plakat که به آن کتاب نیز می گویند.

در اواخر قرن نوزدهم، پوسترهای دو هنرمند فرانسوی (ژول شرایر) و (تولوز لوترک) تأثیر قابل توجهی در روند طراحی پوستر داشتند. برخی ژول شیرر را «پدر پوستر» می نامند. پوسترهای لوترک بر اساس توانایی او در طراحی و تشخیص رنگ ها و مهارت های لیتوگرافی او و همچنین تاثیر لبخند ژاپنی است.او هنرمندی پیشگام است.
بهتریت سایت طراحی پوستر
در طراحی پوستر ابتدا باید به کاربرد آن توجه کرد. امروزه بیشتر ارتباطات روزانه مربوط به تبلیغات، تبلیغات عمومی و موثر در زندگی، تبلیغات برای جریان و توسعه ارتباطات، خدمات و کالاها و...، تبلیغات برای تماس، هشدار، محدودیت، تبلیغ و ترفیع است. ابزار تبلیغاتی موثری که می تواند به تمامی این سوالات پاسخ دهد پوستری است که به همگان ارائه می شود و به دلیل امکان و ظرفیت مقالات بیشتر در این موضوع بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد.

محل نصب پوستر، متریال پوستر، نحوه انجام مراحل فنی و چاپ پوستر، ابزار نصب پوستر و .... از جمله عواملی هستند که در این مطالعه به آنها خواهیم پرداخت.

هنر پوستر:
در سه دهه پایانی قرن نوزدهم، به دلیل تغییر در تصویرسازی و ارتباط نزدیک بین نقاشی و چاپ، پدیده ای تاریک به نام پوستر ظاهر شد. امروزه پوسترهای مصور با حروف، طراحی، نقاشی و عکاسی مختلف به عنوان نمونه های کاملاً پیشرفته از هنر گرافیک معاصر شناخته می شوند.

اگرچه پوسترسازی شاخه ای از هنرهای گرافیکی است، اما با سایر حوزه های هنرهای تجسمی آمیخته است. در واقع در تاریخ صد ساله پوسترسازی، این هنر و سایر هنرهای تجسمی تعامل و تبادل امکانات داشته اند.

منشا پوستر را می توان مانند تصاویر به گذشته های دور جستجو کرد. نقش برجسته های آشوری، ایرانی و رومی به یک معنا مانند پوستر بودند. چون اتفاقات را طبق تصویر توصیف می کردند. که در واقع یک تبلیغ برای واحد کنترل بود. علاوه بر این، در مصر و روم باستان ساختن بنرهای عمومی یا پوسترهای دیواری رایج بود.

یکی از قدیمی‌ترین آگهی‌های کشف شده، پاپیروسی بود که برای بازگرداندن برده فراری به مصر جایزه می‌داد. پرچم های قرون وسطایی نیز وجود دارد که روی پوست آن نوشته شده بود که حتی برخی از آن ها تصویری داشتند.

تبلیغات چاپی در اواخر قرن پانزدهم ظاهر شد. از قرن شانزدهم به بعد، نمونه‌هایی از تبلیغات چاپی مانند اعلامیه‌های دولتی و غیره که عمدتاً از نامه‌های چاپی تشکیل می‌شد رایج شد، اما تکنیک چاپ باید مراحل پیشرفته‌تری را طی می‌کرد تا امکان نمایش تصاویر رنگی را فراهم کند.

البته چاپ رنگی و توزیع آن به خودی خود هنر ساخت پوستر نبود، اما زندگی در شهرهای بزرگ صنعتی و نوع ارتباط عمومی جدیدی که او با خود به ارمغان آورد، عامل اصلی نبود.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *